Vragen over emigreren naar Spanje?

 • Heb je vragen over het emigreren naar Spanje of wil je meer weten over het kopen van een huis in Spanje? Kijk dan eens op de volgende 2 internetsite's =>

  http://groups.yahoo.com/group/VanNederlandnaarSpanje

  http://vannederlandnaarspanje.startbewijs.nl

  30 may 2005, 01:23 Anonymous
Estos foros han sido desactivados. Para publicar una nueva discusión, puedes visitar nuestro foro de España.

Respuestas

 • hoe gaat dat ?

  hoe gaat dat van spanje naar hier toe verhuizen is dat maelijk of moeilijk laat wat op dit imail adres weten groetjes shelina

  [email removed]

  Anonymous 15 jun 2005, 12:46 - Denunciar
 • Emigreren naar Spanje

  Kijk ook eens op deze site

  http://emigratie-spanje.startpagina.nl

  Anonymous 25 nov 2006, 11:24 - Denunciar
 • Betrouwbare makelaar

  Graag willen wij iedereen wijzen op de volgende gediplomeerde Nederlandse makelaar in Spanje:

  www.nicla.nl

  Hele professionele begeleiding!! Dankzij deze makelaar wonen wij nu in ons Spaanse droomappartement.

  Anonymous 19 dic 2006, 11:15 - Denunciar
 • Hierbij de aanklikbare link

  http://www.nicla.nl

  Anonymous 19 dic 2006, 11:16 - Denunciar
 • Spanje Hypotheek

  Na lang zoeken kwamen wij uit bij HypoPlaza. een Nederlandse hypotheekadviseur met kantoren door heel Spanje. Door de fantastische service en eerlijke begeleiding wonen wij nu in ons droomhuis onder de Spaanse zon. Kijk zelf maar op http://www.hypoplaza.com.

  Familie Withuizen 27 oct 2007, 11:01 - Denunciar
 • Zelf een villa bouwen

  Wij zijn lang op zoek geweest naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Spanje. Tenslotte kennen wij ook alle spookverhalen en zijn wij door schade en schande wijs geworden. Via een goede vriend zijn wij uitgekomen bij Confort Villa. Een Nederlands bouwbedrijf met, naar later bleek, eerlijke mensen die meer deden dan alleen maar hun afspraken nakomen. Jan en Robert, van harte bedankt voor jullie geweldige service. Bij deze de link naar hun pagina: http://www.confortvilla.com.

  Joost en Hetty Waterman 27 oct 2007, 11:04 - Denunciar
 • Huis kopen in Spanje

  Na lang zoeken en veel onderhandelen met verscheidene makelaars in Spanje, zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij http://www.andaluscasas.com , dit is een Nederlandstalig makelaarskantoor in Zuid-Oost Spanje. Zij hebben mij tenminste degelijk begeleid en mij de informatie verstrekt die ik zocht. Dankzij hen bezit ik nu mijn eigen droomhuisje in Spanje.

  Sven Mertens 31 oct 2007, 03:20 - Denunciar
 • Informatie over emigreren naar Spanje

  Heel veel informatie over emigreren naar Spanje vind je op http://emigrerennaarspanje.startbewijs.nl

  Jan Bron 18 dic 2007, 01:45 - Denunciar
 • Emigreren naar Spanje

  Wij zijn onlangs geëmigreerd naar Spanje. Hiervoor hebben wij ons volledig laten begeleiden door het Nederlandse kantoor Viva (www.spanjemakelaar.com). Buiten de verzorging van een goede hypotheek en de begeleiding bij de aankoop van de woning, zijn wij ook fantastisch geholpen bij de uiteinelijke verhuis en hebben zij ons erg goed geholpen met het vinden van een geschikte school voor onze kinderen. Viva... nogmaals bedankt!

  Joost Luyten 26 mar 2008, 11:44 - Denunciar
 • Woning kopen in Spanje?

  Woning kopen in Spanje? Viva! haalt voor u de prijs omlaag! Meer informatie? http://www.makelaarspanje.com of http://www.vivaconsultancy.com.

  Viva! 26 mar 2008, 11:46 - Denunciar
 • Woning huren in Spanje?

  Wilt u een woning huren in Spanje, voor langere tijd, bij een betrouwbaar verhuurkantoor? Kijk dan eens bij AlbiRent. http://www.albirent.com. Buiten een uitstekende service in eigen taal ook nog eens normale huurprijzen en voorwaarden.

  Miranda Stegemann 21 jun 2008, 09:22 - Denunciar
 • Aankoopmakelaar

  Na alle vervelende berichten in de Telegraaf over het aankopen van een woning in Spanje, zijn wij heel blij dat wij een aankoopmakelaar in de hand hebben genomen, die de markt kent, onze onderhandeling heeft gedaan en de taal spreekt. Hartstikke bedankt, en voor de mensen die nog een woning willen aankopen doe dat niet alleen. Bezoek eerst : http://www.bouwbedrijf-spanje.com

  Michael van der Horst, Alkmaar 02 ago 2008, 11:42 - Denunciar
 • Home Sweet Home. Schande.

  Lieve mensen,
  Ik wil u allen waarschuwen geen huis met Home Sweet Home in Gran Canaria te kopen of huren.
  Naast dat het slecht gaat in de huizenmarkt is de eigenaar ook nog een oplichter. Het lijkt allemaal fantastisch maar ze kunnen niet eens het personeel meer betalen en het geld gaat niet waar het heen zal moeten. Dit is een waarschuwing voor u, er zijn gewoon andere makelaars in Gran Canaria die wel betrouwbaar zijn.

  Janine, Gran Canaria 20 ago 2008, 03:10 - Denunciar
 • Start je eigen Gestoria in het zuiden van de Costa Blanca

  Wij zoeken enthousiaste jonge mensen voor een eigen Gestoria. Als succesvol makelaar zorgen wij ervoor dat je met een eigen kantoor (door ons speciaal hiervoor aangekocht) snel kunt starten mbv een bekende naam in de markt en een bestaand klantenbestand.

  Ben je al lange tijd op zoek naar een mogelijkheid om te leven en werken in het mooie Spanje dan bieden wij die kans.

  Kijk eens op onze website www.gruposoltura.com en lees meer. Of kijk op www.gestoriarojales.com

  Bellen mag ook 0034 664414515 (Rick)

  Rick 25 ago 2008, 05:40 - Denunciar
 • Naar Andalusië emigreren

  Beste Spanjevrienden,

  Heeft iemand hulp nodig om zich in Zuid Spanje te vestigen? Ik woon sinds 1982 in Málaga en door mijn huwelijk met Spaanse (heb 2 blonde kindjes), mijn werk (heb een eventmanagementbureau gehad en ken hierdoor de streek zelfs beter dan de Andalusiërs) heb ik grondige kennis opgedaan op o.a. toeristisch, cultureel, legaal, sociaal, economisch en bureaucratisch terrein. Heb hier de HBO Toerisme opleiding gedaan en beheers de taal 100%. Na zoveel jaren ken ik de denk/werkwijze van de mensen hier zeer goed en nu ik het wat rustiger heb zou ik die mensen die naar Andalusië willen emigreren kunnen helpen met tips en adviezen op velerlei gebieden. Je kunt mij contacteren op [email removed].

  Frans 31 dic 2008, 11:03 - Denunciar
 • wonning te koop of te huur kijk dan op immovast.com

  ik heb snel mijn wonning verkocht op deze site.Het is eenvoudig en zoekertje te plaatsen op deze site want het geeft en gemakelijke toegang naar de huis afdelingen.

  groetjes

  verkooper 01 mar 2009, 02:29 - Denunciar
 • uitschrijven uit Spanje

  hallo,

  Ik hoop de goede site voor deze vragen. Ik kan nl niet de vragensite voor deze vragen vinden
  :
  1. Ik ben teruggekeerd in Ndl na 2 jaar wonen in Spanje en om mijn spaanse auto (in Spanje gekocht) als bij inboedel behorend in te voeren in Ndl vraagt de douane (zie formulier voor invoer spaanse auto) om een uitschrijfbewijs uit de spaanse gemeente. Weet iemand daar meer van of dit werkelijk noodzakelijk is of mogelijk op andere manier auto in te voeren is met welke konsekwenties?
  2. om je uit te schrijven uit 'n Spaanse gemeente moet ik dat persoonlijk gaan doen of kan iemand in Spanje woonachtig middels machtiging dat voor mij doen?
  3. om je uit te schrijven uit een spaanse gemeente: weet iemand of je dat vóór de datum dat je je officieel wilt laten uitschrijven al kan doen? Zoja, hoeveel tijd mag er maximaal zitten tussen de tijd van uitschrijven en de werkelijke datum dat je uitgeschreven wilt worden?
  Dank voor uw aandacht!

  Hannie 09 mar 2009, 03:14 - Denunciar
 • woningen

  hallo wie kan ons helpen over informatie over home sweet home gran canaria is dit betrouwbaar adres of niet

  pinkie 25 mar 2009, 03:42 - Denunciar
 • home sweet home

  kan iemand ons informatie verschaffen over home sweet home gran canaria

  pinkie 08 abr 2009, 12:00 - Denunciar
 • hogarcreativo.com

  ikzefl droom al jaren om naar Spanje te emigreren.Ik probeer dit te realiseren binnen dit en 10 jaar. Sedert jaren ken ik in Andalucia al heel wat mensen. Twee vlamingen die een totaalpakket aanbieden qua immo en alle volgende service hieromtrent zijn Geert en Patricia Grommen. Die wonen daar ondertussen 5 jaar en zijn voor mij DE mensen waar ik mee in zee wil gaan omdat zij zich absoluut inzetten en alles voor je doen om je zaak rond te krijgen terwijl jij thuis in België of Nederland zit. Zijn al op TV geweest in huizenjacht en Droomhuis en zijn héél toffe mensen. Zij werken voor U als zou het voor henzelf zijn met een idealisme dat je nog bijna nergens vindt. Dit is geen sluikreclame maar met de hand op het hart een aanbeveling voor deze mensen !

  Brigitte Notte 03 jun 2009, 01:08 - Denunciar
 • emigreren-kopen-ondernemen ? Lees eerst het boek Afslag Spanje.

  Nieuw boek met de titel Afslag Spanje. Een op waarheid gebaseerd boek wat vol staat met informatie, tips en een stappenplan voor degene die iets in Spanje willen gaan kopen en/of ondernemen. Het zal u behoeden om overhaaste beslissingen te nemen en valkuilen en booby-traps te herkennen en te ontlopen die aan de orde van de dag zijn in de Jungle van Spaanse Makelaardij, Bouwbrache en Bureaucratie. Zoek in google op de titel Afslag Spanje of kijk op www.costadelsol.web-log.nl voor meer informatie.

  JanWillemH. 01 jul 2009, 12:46 - Denunciar
 • informatie gezocht

  hallo wij zijn van belgie en zouden graag naar spanje gaan wonen maar we vinden heel weinig informatie we zouden daar iets willen kopen
  en iets beginnen we zouden scholen willen kennen voor de kinderen en werk wie zou ons informatie kunnen geven maar wel om van uit belgie te vertrekken vindt veel van nederland
  alvast bedankt

  louisa 28 jul 2009, 12:37 - Denunciar
Estos foros han sido desactivados. Para publicar una nueva discusión, puedes visitar nuestro foro de España.