Dutch and English part time work in Haarlem

  • Geachte heer of mevrouw,

    Ik ben 32 jaar en kom uit Engeland. Dit jaar ben ik al 10 jaar in Nederland. Van de 10 jaar dat ik in Nederland ben, heb ik 9 jaar bij de één en dezelfde werkgever gewerkt.

    Waarom ben ik weggegaan? Op 30 April 2009 is ons pleegzoontje bij ons wonen. Dit houdt in dat ik niet langer fulltime kan werken. Helaas was het bij mijn vorige werkgever niet mogelijk om parttime te werken. Daarom heb ik er voor gekozen om te stoppen met werken en op deze weg op zoek te gaan naar een andere uitdaging.

    Ik ben een hardwerkende man. Ik ben serieus, enthousiast, vriendelijk, makkelijk in de omgang, teamplayer en zelfstandig. Ik draai nergens mijn hand voor om. Ik leer snel en ben honkvast.

    Zoals u eerder heeft kunnen lezen, zoek ik een parttime baan. Ik kan drie hele dagen beschikbaar zijn of 2 hele dagen en twee halve dagen. Alles is mogelijk in overleg.

    Het kan zijn dat mijn opleiding en de werkervaring niet helemaal overeenkomt met datgene dat u zoekt. Toch wil ik u bewijzen dat ik de juiste persoon ben voor uw bedrijf.

    Nodig mij uit voor een gesprek en u zult zien dat het uw bedrijf ten goede komt.

    email: [email removed]

    Tony van Winsen 05 juin 2009, 10:13 - Signaler un abus
Ce forum n'est plus actif. Pour poster une nouvelle discussion, veuillez visiter la communauté pour le forum de Pays-Bas.

Trying to find a job in Amsterdam

Ce forum n'est plus actif. Pour poster une nouvelle discussion, veuillez visiter la communauté pour le forum de Pays-Bas.