De beste kaart

Een pre-paid telefoonkaart kiezen

Uitvinden welke telefoonkaart het beste bij jouw belgedrag past kan verwarrend zijn. Er zijn veel verschillende kaarten te koop, plus de tarieven en de voorwaarden zijn ingewikkeld.

Als je ooit problemen hebt gehad met het begrijpen van je telefoonrekening, zal het geen verassing zijn dat de tarieven van telefoonkaarten ook ingewikkeld zijn. Zelfs mensen die in de telefoonkaarten branche werken vinden het soms lastig om uit te vinden welke kaart het goedkoopst is voor welk land. Als het zo ingewikkeld is, hoe moet jij dan uitvinden welke het best bij je past?

Het beste advies dat we je kunnen geven is de tarieven te vergelijken op onze site, en ze gewoon uit te proberen, ook al kies je een kaart die niet het best bij je belgedrag past, dan zul je toch minimaal zo´n 50% op je kosten besparen.

Een kaart kiezen

Winkels hebben normaal gesproken weinig informatie over de kaarten beschikbaar, en kunnen geen nuttig advies geven. Ze verkopen je meestal gewoon wat ze het meest op voorraad hebben. Dit kunnen soms kaarten zijn waarbij de tarieven hoog zijn en je beltegoed snel opgaat, of dat je verbinding slecht is en meerdere malen moet inbellen.

Wanneer je een kaart kiest let dan op het volgende:

Het belangrijkste om te onthouden is dat de kaart met het laagste tarief per minuut, misschien helemaal niet de goedkoopste kaart voor jouw is. Sommige kaarten die we verkopen lijken misschien wat duurder dan andere karten op het éérste gezicht, maar kunnen veel goedkoper uitpakken indien er geen extra kosten aan verbonden zijn zoals hierboven omschreven. Deze kaarten blijken vaak het beste voor bijna al onze klanten.

Waarom is het zo ingewikkeld?

Het probleem is dat de leveranciers de minuten ongeveer voor dezelfde prijs inkopen als voor welke ze ze verkopen - ze willen natuurlijk de laagst mogelijke tarieven per minuut bieden omdat er veel concurrentie is. Dus inplaats van hogere tarieven om winst te maken hebben ze de dagelijkse onderhouskosten en starttarieven ingevoerd, waardoor ze lagere tarieven per minuut kunnen bieden. Samengevat - een starttarief beteken hogere kosten per minuut - maar zijn geen probleem wanneer je lange gesprekken voert. Voer je veel korte gesprekken, dan is een starttarief nadelig.


www.justlanded.com © 2003-2021 Just Landed