Internet

Internet aansluiten in Portugal

Portugal heeft een geavanceerd infrastructuur met verschillende Internet Service Providers (ISPs) met ADSL breedband, kabel en draadloze verbindingen.

Internet Service Providers in Portugal:

Hoe kan ik internet toegang krijgen?

Check de website van elke ISP over instructies hoe je je kan inschrijven bij hen. Als het mogelijk is ga dan naar een van hun winkels toe, aangezien de meeste ISP's het volgende van je nodig hebben:

Er zijn vele formulieren die je moet invullen en ondertekenen. Als je alles ingevuld hebt en ingeleverd zal je internetverbinding in ongeveer een week aangesloten zijn.

Openbare internet plekken in Portugal

Internet is snel aan het verbeteren in Portugal. Espaço Internet  is een initiatief van de overheid met als doel om elke bewoner in Portugal gratis toegang tot het internet en multimedia technologie te geven. Tot nu toe zijn er meer dan 1.000 centers door het hele land die deze dienst aanbieden aan iedereen. Espaço internet kan zowel in landelijke als stedelijke gebieden gevonden worden waar ze faciliteiten voor gehandicapten bieden.

Cybercafés: cybercafés zijn niet zo veel voorkomend in Portugal als in andere Europese landen. Normen zijn laag en de diensten zijn slecht. Desalniettemin kun je zulke cafés zonder problemen in de grotere steden vinden en in toeristische gebieden.


www.justlanded.com © 2003-2020 Just Landed