Introductie

Een overzicht van de Amerikaanse markt

De prijzen van woningen op de Amerikaanse markt worden, ondanks grote verschillen in de staten, over het algemeen als lager beschouwd dan in Europa en in andere delen in de wereld.

Gemiddeld gezien, kijkend naar de totale aankopen in de periode van één jaar, is Hawaii de meest dure staat van allemaal, met een gemiddelde huizenprijs van $862.958. Daarentegen zijn onroerende goederen in Ohio het meest betaalbaar met een gemiddelde huizenprijs van $179.071.

Wanneer je naar een toeristische hotspot of een zakelijk centrum zoals New York, Florida of California verhuist is het te verwachten dat de huizenprijzen hoger liggen dan wanneer je in staten zoals Utah, Idaho of Arizona woont.

Het is relatief makkelijk voor buitenlanders om onroerende goederen te kopen in de Verenigde Staten, aangezien er weinig wettelijke beperkingen zijn voor de aankoop hiervan. De grootste uitdaging waar buitenlanders voor komen te staan is vaak de aanvraag van een hypotheek.

Echter, zoals geldt voor ieder land waarin je onroerend goed aankoopt: na goed onderzoek van de Amerikaanse (en regionale) vastgoedmarkt zou het voor niemand een probleem moeten zijn om dit deel van de American Dream te verwezenlijken. 


www.justlanded.com © 2003-2024 Just Landed