Bellen naar het buitenland

Hoe je geld kan besparen met internationaal bellen vanuit Portugal

Bellen naar het buitenland

Met je mobiele telefoon internationale telefoontjes plegen vanuit Portugal gaat je veel geld kosten. Kijk eens naar goedkopere alternatieven zoals belkaarten, internationale praat plannen en het internet.

Internationale belkaarten (Cartões Telefônicos Pré-pagos para Ligações Telefônicas Internacionais) zijn een uitstekende manier om naar het buitenland te bellen op een economisch vriendelijke manier. Ze zijn op veel plekken verkrijgbaar zoals internet cafés, telefoonwinkels en andere soorten winkels. Portugal Telecom (PT) bieden een grote selectie belkaarten aan die speciaal voor internationale gesprekken zijn.

Internationale praat plannen

Internationaal bellen via een vaste lijn kan soms net zoveel kosten als met een mobiele telefoon. Als je graag naar het buitenland wil bellen met je huistelefoon is het handig om een internationaal praat plan te nemen. PT heeft een selectie van zulke plannen met gereduceerde prijzen naar alle continenten. Je kunt je eigen plan kiezen op hun website . 

Altice  biedt een speciale service aan de expat gemeenschap. Voor ongeveer €25,- per maand kun je onbeperkt naar het buitenland bellen.

Bellen via Internet

Als jij en je familie en vrienden toegang hebben tot Internet, vergeet dan niet om een programma zoals Skype  te downloaden. Gebruik maken van Skype is gratis. Met Skype kun je ook bellen naar mobiele en vaste nummers, maar hiervoor moet wel betaald worden.

Lees meer

Was dit artikel nuttig?

Heeft u opmerkingen, updates of vragen over dit onderwerp? Stel hier uw vraag: