Meer informatie

Waar kun je de benodigde informatie vinden

Meer informatie

Check de laatste richtlijnen en regelingen om zeker te zijn dat je visum of vergunning aanvraag volledig is. Er is veel informatie online beschikbaar over Oostenrijkse instituten, daarbij kun je de meeste documenten downloaden.

De meeste informatie voor buitenlanders is te vinden op Duitse websites. Wanneer je nog niet vloeiend bent in Duits zoek dan iemand die vloeiend Duits spreekt. Daarbij is het altijd handig iemand in Oostenrijk te hebben die bepaalde informatie die van belang zijn voor je na te checken. Een advocaat is altijd aan te raden om je kansen te vergroten, maar hier hangt natuurlijk een prijskaartje aan vast.
Arbeitkammer Österreich http://www.arbeiterkammer.at/www-3071.html . Dit is een officiele organisatie voor werk in Oostenrijk. De website is in Duits en bevat veel bruikbare informatie voor werkvergunningen en gerelateerde issues. Je kunt ook telefonisch contact opnemen.

City of Vienna http://www.wien.gv.at/fremde/aufenthalt/titel.htm.  Omdat Wenen de hoofdstad is van Oostenrijk zijn veel kantoren en instituties in de hoofdstad te vinden die je moet contacteren gedurende je aanvraagproces. De website van Wenen geeft daarom een goed overzicht van alle processen en eisen, hier kun je ook alle documenten downloaden.

Lees meer

Was dit artikel nuttig?

Heeft u opmerkingen, updates of vragen over dit onderwerp? Stel hier uw vraag: