Advertenties

Grote keuze - veel concurrentie

Advertenties

Je kan advertenties vinden voor het huren en kopen van appartementen in lokale kranten en op vele websites. Kijk naar de rubriek 'advertenties'. Daar vind je namelijk een thema over vastgoed.

In Londen heeft de Evening Standard dagelijks enkele vastgoed advertenties. Als je woensdag de krant aankoopt, krijg je er een Huizen & Vastgoed supplement gratis bij. Londen heeft ook gespecialiseerde publicaties waar men vele advertenties kan in terugvinden, zoals Loot. Deze krant wordt wekelijks 5 keer gedrukt en is ook online beschikbaar .

De advertenties zijn niet altijd gemakkelijk te begrijpen. De vraag naar ruimte in de geschreven media heeft geleid tot het gebruik van soms buitensporige en onverstaanbare afkortingen en codes.

Door de stijgende dominantie van het internet is deze vakjargon nutteloos geworden. Niettemin blijven geschreven advertenties populair (door voorkeur of behoefte). Onze verklarende woordenlijst helpt je met de verklaring van de verschillende afkortingen.

Als je een telefoonnummer kan terugvinden in de advertentie, bel dan zo snel mogelijk ((tussen 9u – 22u), tenzij anders weergegeven) om een afspraak te maken. Wees je ervan bewust dat advertenties tot 100 telefoontjes kunnen aantrekken. Huurbazen wachten op aanbiedingen en maken vervolgens afspraken met kandidaten.

Je eigen advertentie plaatsen

Je kan ook je eigen advertentie plaatsen in de krant of online. Dit kan echter een verspilling van tijd en geld zijn, aangezien de vraag naar gehuurde accommodatie het aanbod overstijgt (vooral in steden).

Ja kan echter meer geluk hebben bij het zoeken naar een gezamenlijk appartement wanneer je een advertentie plaatst. Er zijn vele online sites die je het mogelijk maken om advertenties te plaatsen voor gezamenlijke woningen. Bij sommige websites kan je gratis advertenties plaatsen.

Lees meer

Was dit artikel nuttig?

Heeft u opmerkingen, updates of vragen over dit onderwerp? Stel hier uw vraag: