De beste kaart

Een pre-paid telefoonkaart kiezen

De beste kaart

Uitwerken welke internationale prepaidkaart je gaat gebruiken kan lastig zijn aangezien er veel keuze is en de tarieven variëren.

Winkels hebben vaak veel informatie of geven bruikbaar advies. Het zou kunnen dat je verkocht wordt wat er in voorraad is - dit zou ongunstig kunnen zijn waarbij je tegoed snel opraakt of je minder goede verbinding hebt. Het is verstandig de volgende zaken in aanmerking te nemen:

  • De tarieven voor het land/de landen waar je naartoe belt
  • De duur van je gesprekken - sommige kaarten hebben een klein bedrag aan verbingskosten, wat nadelig is als je veel korte gesprekken maakt, maar geen probleem is als je een uur achter elkaar met vrienden of familie praat.
  • Hoeveel je belt - alle kaarten vervallen (meestal 30-90 dagen vanaf de eerste keer dat je belt). Sommige kaarten hebben ook een klein bedrag voor ‘dagelijks behoud’, wat natuurlijk minder uitmaakt als je kaart snel gebruikt.  

Het belangrijkste om in gedachten te houden is dat de kaart met het laagste tarief per minuut misschien niet de meest efficiënte kaart voor je is. Sommige kaarten lijken niet de beste waarde per minuut te hebben op het eerste gezicht, maar kunnen het voordeel hebben van geen bijkomende kosten en zo toch beter zijn.

Lees meer

Was dit artikel nuttig?

Heeft u opmerkingen, updates of vragen over dit onderwerp? Stel hier uw vraag: