Internet cafés

Waar vind je publieke internetverbindingen

Internet cafés

Wanneer je zelf geen computer tot je beschikking hebt, zijn deze in Internet cafés te vinden. Deze vind je overal in het centrum van de meeste steden en bieden je naast internet ook telefoonservices aan.

Als je op zoek bent naar een goede en snelle internetverbinding, zoek dan in de grotere internet cafés (>20 computers).

De kosten van het internetgebruik liggen rond de €1-2,50/uur. Let op dat vaak, wanneer je van te voren een bepaalde tijd betaald, geen geld terug gegeven wordt wanneer je minder tijd hebt gebruikt. Wanneer je van plan bent voor meerdere uren het internet te gebruiken, zoek dan op waar je een “multi-hour” kaart kunt gebruiken. Normaal gesproken biedt deze service tussen de 5-10 uur, voor een goedkoper tarief, waarmee je vaker kan in- en uitloggen.

De betaalde internet tijd kan meestal voor alleen het internet gebruikt worden, al het andere, zoals printen en kopiëren kost vaak extra. In de meeste internetcafés kan je ook tekstverwerkingsprogramma´s en spreadsheets gebruiken.

Pas op: internetcafés zijn plekken waar vaak zakkenrollers te werk gaan, let altijd extra goed op je spullen en laat ze zeker nooit alleen achter!

Lees meer

Was dit artikel nuttig?

Heeft u opmerkingen, updates of vragen over dit onderwerp? Stel hier uw vraag: