Verbinding krijgen

Een vaste telefoonlijn krijgen in Spanje

Verbinding krijgen

De meerderheid van telefoonlijnen in het huis worden door Telefónica verstrekt, zelfs als u beslist een andere leverancier voor uw telefoondiensten te gebruiken.

Sommige regionale exploitanten bieden nu concurrerende diensten aan, maar het zal afhangen van waar u woont. Een installatieproces zal typisch 4-5 dagen vergen, maar er zijn verhalen van waar het langer heeft geduurd – jaag ze op als ze niet leveren.

Telefónica brengt ongeveer €77,53 in rekening (eind 2004) voor de basisinstallatie van de telefoonlijn, maar dit kan minder zijn als er concurrerende regionale aanbieders bij jou in de buurt zijn. Telefónica’s standaardinstallatiepakket bevat gewoonlijk een telefoon; dit is niet gratis aangezien het eigendom van het bedrijf blijft en je een maandelijkse huurprijs word gefactureerd. Wij adviseren je dit af te wijzen en een eigen telefoon te kopen om geld te besparen, maar zorg ervoor dat je niet toch de huur in rekening gebracht word. De maandelijkse huur van de telefoonlijn is rond de €10-12.

Lees meer

Was dit artikel nuttig?

Heeft u opmerkingen, updates of vragen over dit onderwerp? Stel hier uw vraag: